Бердичів Сіті
Четвер, 02.05.2024, 06:26
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2013 » Серпень » 04
Золоту нагороду національної першості з легкої атлетики здобув вихованець всесвітньою відомої бердичівської школи стрибунів у висоту імені Віталія Лонського Юрій Крімаренко. На Чемпіонаті України у Донецьку він з третьої спроби подолав планку на висоті 2 метри 28 сантиметрів та став переможцем змагання.

Крімаренко Юрій Олександрович народився 11 серпня 1983 року в Бердичеві. Батько за спеціальністю будівельник, мати працює бухгалтером. 

Випускник загальноосвітньої школі №10 міста Бердичева. 

У серпні 2005 року Юрій Крімаренко стає Чемпіоном світу в Гельсінкі (Фінляндія) з результатом 2,32 м. 

У грудні 2005 року Юрій Крімаренко стає переможцем в конкурсі UKRAINE SPORT AWARDS в номінації "Відкриття року". 

В березні 2006 року його визнали кращим спортсменом року в загальнонаціональній програмі "Людина року". 

Рішенням Бердичівської міської ради №2 від 12 січня 2006 року Юрію Олександровичу Крімаренко за презентацію міста Бердичева на міжнародному рівні, подальший розвиток авторитету і слави школи стрибунів Віта ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 584 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 04.08.2013 | Комментарии (0)

Нещодавно автору цих рядків випала гарна нагода зустрітися з нашим славним земляком – доктором мистецтвознавства, доктором філософії, доктором богослов’я Дмитром Степовиком. В зв’язку з тим, що зустріч відбулася в період активної підготовки до святкування 1025-річчя Хрещення Київської Русі, то і розмова велася навколо цієї колосальної, повік незабутньої події в історії України і всієї Східної Європи. Як делегат Помісного Собору Української Православної Церкви Київського Патріархату, який був скликаний 27-29 червня цього року у золотоверхому Києві, член секретаріату собору, та член Вищої Церковної Ради Київського Патріархату Дмитро Власович розповів про основні питання, які вирішували на тому поважному церковному зібранні. 

Він також згадав про свою участь у круглому столі, присвяченому 1025-річчю Хрещення Київської Русі в аспекті «Русскій мір» як неоімперський російсько-православний проект. Під час круглого столу, який організували Українська асоціація релігієзнавців і товариство «Просвіта» ім. Тараса Шевченка представники Української Автокефальної Православної і Української Греко-Католицької Церков та просвітяни заслухали низку цікавих виступів і обговорили надзвичайно актуальні проблеми.  ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 518 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 04.08.2013 | Комментарии (0)

Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz