Бердичів Сіті
П`ятниця, 26.04.2024, 20:58
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 35 36 »

Цьогорічні позачергові вибори до Верховної Ради України запам'ятаються не тільки подіями, які передували виборам, а і беспрецендентним випадком в історії - повним перерахунком голосів на цілому виборчому округу. І за іронією долі, історичним став саме наш  63-ій округ. Нарешті перерахунок голосів завершено і Бердичівщина має свого представника у Верховній Раді

Як повідомляє Ріо-Бердичів, всі двісті двадцять п’ять дільниць 63-го округу були перераховані, і вчора ввечері відбулось закрите засідання окружної виборчої комісії з приводу результатів перерахунку.

... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 674 | Добавил: О_Тростянський | Дата: 15.12.2014 | Комментарии (0)

У ході комплексних заходів, спрямованих на викриття та припинення функціонування нелегального грального бізнесу, працівники міліції виявили в Бердичеві підпільний гральний зал, який діяв під вивіскою лотерей.

Так звану букмекерську контору організувала 36-річна бердичівлянка, яка була вкрай обурена появою правоохоронців. Втім у них були підстави вважати, що під вивіскою державних лотерей маскується зовсім інший бізнес. Безпосередньо у закладі підтвердилось, що на встановлених у залі комп’ютерах відвідувачі ведуть азартні ігри.

Цей факт було задокументовано та відповідним чином зареєстровано. Наразі розпочато  розслідування кримінального провадження за ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 842 | Добавил: О_Тростянський | Дата: 13.12.2014 | Комментарии (0)

Наближаються новорічні свята: у магазинах з’являються ялинкові прикраси, вибираються подарунки, закуповуються мандарини та інгредієнти до олів’є. А як бути з  незмінними атрибутами минулих свят — феєрверками та салютами, які за традицією опівночі оповіщали про прихід Нового року?

Наприкінці літа у зв’язку із складною ситуацією в державі, пов’язаною з терористичною діяльністю військових формувань та враховуючи численні звернення громадян, Бердичівська міська рада прийняла рішення заборонити використовувати піротехнічні засоби (феєрверки, петарди, ракети та інші побутові пристрої) на території міста до моменту завершення антитерористичної операції. Військові дії продовжуються, а отже, вето на використання піротехнічних засобів не знімуть.

Та чи будуть притримуватись мешканці Бердичева заборони у Новорічну ніч? ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 768 | Добавил: О_Тростянський | Дата: 13.12.2014 | Комментарии (0)

На Житомирщині, як і загалом у державі, цьогоріч змінено структуру навчального року. Це пояснюється напруженою ситуацією, що склалася в енергетичній галузі держави, та необхідністю вжиття заходів щодо економного витрачання енергоресурсів під час осінньо-зимового періоду.
Тому, передусім, зимові канікули у закладах освіти розпочнуться раніше та триватимуть довше, ніж зазвичай.

Згідно графіку зимових канікул у 2014–2015 навчальному році школярі Бердичева будуть відпочивати з 22.12.2014 по 12.01.2015 рр.

Категория: Новини | Просмотров: 756 | Добавил: О_Тростянський | Дата: 13.12.2014 | Комментарии (0)

Громадяни, які прибули до Бердичева з Автономної Республіки Крим, Донецької та Луганської областей і хочуть тут працевлаштуватися, можуть скористатися сервісом «Пошук роботи». Це загальнодержавна база даних з інформацією про вакансії, яка дає можливість оперативно знайти роботу. Сервіс функціонує на основі даних державної служби зайнятості. Обслуговування користувачів здійснюється операторським центром засобами інформаційно-довідкової інтерактивної багатоканальної телефонної системи державної служби зайнятості за номером: 0-800-50-50-60 зі стаціонарного телефону та 730 – з мобільного. Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації Житомирської області. Державна служба зайнятості проводить системну робота з надання переселенцям інформаційно-роз’яснювальних послуг як у центрах зайнятості за місцем перебування, так і у виїзному режимі в місцях тимчасового розміщення і на транспортних вузлах: залізничних та автовокзалах, а також автостанціях. В обласному центрі зайнятості діє ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 602 | Добавил: О_Тростянський | Дата: 12.12.2014 | Комментарии (0)

Сьогодні власники та персонал закладів харчування Бердичева були дуже напружені та стурбовані. В другій половині дня місто вмить облетіла новина про те, що в Бердичів завітав ревізор. Під цією новиною не йдеться про лузера-кандидата в народні депутати, який свого часу з’являвся тут. Навпаки, всі зачаїлися в очікуванні зустрітися з відомими ведучими Ольгою Фреймут, Олександром Педаном та Сергієм Притулою. Деякі відомі в місті заклади не витримавши напруги просто «випадково» зачинилися, але деяким довелося витримати критику від професіоналів. Не будемо видавати усіх таємниць програми – ви матимете змогу побачити як все було в ефірі Нового каналу. Зупинимось на коротких висновках…

Представники популярного телепроекту "Ревізор" відвідали наше місто вперше. Мешканці вже тривалий час запрошували ревізійників до різних закладів громадського харчування міста та району, натомість перевірка несподівано завітала саме в Меланж. Для працівників це видалося повною несподіванкою. Як завжди, прискіпливі представники «Ревізору&ra ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 5296 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 10.12.2014 | Комментарии (0)

На численні прохання глядачів, Ревізор нарешті завітав до Бердичева. Поки відомо, що ревізія відбулась у двох закладах - кафе "Меланж" та "Благодать". Вже не перший рік команда програми "Ревізор" проводять перевірки готелів, ресторанів, різних точок сфери обслуговування по всій Україні, аби показати споживачам, яким повинен бути справжній рівень сервісу в подібних закладах. В кінці ревізії визначають чи можна рекомендувати заклад відвідувачам або потрібно його обходити стороною. Рекомендації закріплюються пам'ятними дощечками з написом - "Ревізор рекомендує". Одна з таких дощечок залишилась і у Бердичіві! Колектив кафе "Меланж" з гідністю витримав всі іспити і перевірки та отримали відзнаку. Скоро передача вийде в ефір і ми зможемо подивитися, що саме відбувалось у кафе. Вітаємо з відзнакою! ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 1148 | Добавил: О_Тростянський | Дата: 10.12.2014 | Комментарии (0)

Справжнім катком у вигляді ожеледиці зустрів ранок бердичівлян, які поспішали на роботу та навчання. Так як тротуари не були посипані піском, люди були змушені пересуватись по проїжджій частині, наражаючи себе на небезпеку та створюючи перешкоду для водіїв автотранспорту, та газонах. Не врятували ситуацію і заздалегідь підготовлені пісочниці, які були змонтовані у центральній частині міста, щоб полегшати роботу комунальників. Комунальні служби доволі часто нарікають на примхи погоди. Мовляв, погодні умови різко змінилися, тож бракує рук і можливостей усюди навести лад. Однак ожеледиця в місті триває вже не один день і про неї було заздалегідь попереджено. Мабуть, комунальні служби вирішили, що люди самі впораються зі своїми проблемами, як то кажуть: візьми і зроби – посип дорогу піском, купи ковзани або сиди вдома. Але статистика говорить сама за себе: станом на 10 годину ранку до міського травмпункту ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 825 | Добавил: О_Тростянський | Дата: 10.12.2014 | Комментарии (0)

Викладачка гри на фортепіано Бердичівської музичної школи Мізгуліна Віра Іванівна потребує дороговартісного лікування – дві операції, орієнтовна вартість яких становить майже 60 тис. грн. (вартість однієї близько 30 тис. грн.). Для простої викладачки музики зібрати таку суму власними силами неможливо. Тому допомогти їй вирішили її друзі, колеги та знайомі, але і цього недостатньо. Тож просять допомоги у бердичівлян, мешканців Житомирської області та всіх-всіх небайдужих. У жовтні 2014 року під час медичного обстеження лікарі встановили діагноз: двобічний диспластичний коксартроз IV ст. зліва та III – IV ст. справа. Щоб уникнути важкої інвалідності і повернутися до повноцінного життя Вірі Іванівні необхідно ендопротезування суглобів, яке можна здійснити у Вінниці або в Житомирі. Заміни потребують два суглоби. Якомога швидше заплановано зробити одну операцію, згодом – другу. Нині викладачка музики знаходиться в лікарні.

За словами друзів та колег Віри Мізгуліної ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 645 | Добавил: О_Тростянський | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

Нещодавні події у Вінниці викликали значний резонанс у суспільстві. Безпосередня близькість до Вінниці та лемент про сепаратизм, переворот та інші слова в наш неспокійний час насторожує. Редакція сайту Бердичів СІТІ вирішила прояснити ситуацію, яка склалася, мотиви сторін та справжню причину, того шуму, який розкрутили медіа навколо цих подій.

Пропонуємо вашій увазі метеріал «чим Аваков відрізняється від Захарченка?» авторитетної громадської організації «Люстрація». 

«Вінницький сепаратизм», «локальний переворот», «похід проти вотчини Президента», «обрання народного губернатора». Усе це – про одну подію, корінь якої лежить у перешкоджанні люстрації «регіоналів».

Отже, кілька слів про головну дійову особу «вінницького перевороту» – очільника Вінницької облдерж ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 612 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

Не словом, а ділом пропонує допомогти військовим 26-ої бригади волонтер бердичівського осередку організації "Крила Фенікса" Ольга Новаковська. На своїй сторінці Facebook вона звернулась до бердичівлян із закликом у вільний час долучатись до виготовлення маскувальних сіток.

Усім жителям Бердичева! Ласкаво просимо до нас в офіс по вул. Фрунзе 23 в допомогу на виготовлення маскувальних сіток. Дружня та затишна атмосфера, безліч нових друзів, чай + печиво, а також гарний настрій і задоволення від зробленого доброго діла - гарантовані. Офіс працює з 10.00 до 18.00 щодня, без вихідних.

Категория: Новини | Просмотров: 633 | Добавил: О_Тростянський | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz