Бердичів Сіті
Вівторок, 14.05.2024, 02:18
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 35 36 »
Країна вже живе в новому році, але зі старим бюджетом держави. Зовсім скоро, у Верховній раді розпочнуться традиційні «кошторисні баталії». Якого «коня» українцям цього разу підсунув Уряд? Кому в Новому році буде житись добре та як соціальна спрямованість бюджету виявилася фікцією для народу. Пропонуємо ознайомитись з баченням Всеукраїнського об’єднання «Свобода». 

В проекті Держбюджету, який підготувала влада на цей рік - не надано жодної копійки субвенції з державного б'юджету місцевим б'юджетам на будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт систем централізованого водопостачання та водовідведення (2013 року передбачалося 440 млн. грн.) та субвенції на здійснення заходів щодо соціяльно-економічного розвитку окремих територій (торік було передбачено 1337 млн. грн.). 

Але особливо вражає цинічність влади у ставленні до чорнобильців, афганців, інвалідів та військовослужбовців. Взагалі не надано коштів на забезпечення житлом інвалідів війни (2013 року передбачалося 95,6 млн. грн.), воїнів-інтернаціоналістів (2013 року – 95,6 млн. грн.), громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (2013 року – 157,5 млн. ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 591 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 09.01.2014 | Комментарии (0)

Бердичівська організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" до Дня народження Провідника Організації Українських Націоналістів Степана Бандери провела смолоскипну ходу центром міста. Близько сотні активістів та представників патріотичних організацій міста пройшли центральною європейською вулицею до пам'ятника Тарасові Шевченку. Захід для нашого міста вже став традиційним. 

Біля пам'ятника Тарасові Шевченку активісти у виступах підкреслювали важливість зростання національно-патріотичних настроїв серед мешканців міста. Голова Бердичівської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олексій Побережний наголосив, на необхідності реалізації задумів Бандери в питанні розвитку громади: «Наше суспільство прийшло до тієї межі коли правду про Бандеру не знає лише той, хто цього вперто не хоче знати. Провідник української нації, який вийшов з родини священників, наголошував на необхідності національного і соціального визволення українців. Для кожного з нас досі актуальним є завдання наповнити Україну українським змістом і нарешті стати господарями на своїй Богом даній землі. Усе життя Степана Бандери є прикладом самопожертви та відданості Ідеї української нації. Він зазнав репресій і від німецьких і від совєць ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 1233 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 07.01.2014 | Комментарии (0)

У Бердичеві вночі невідомі знесли пам’ятник Леніну, встановлений на території школи. Як повідомили УНІАН у Секторі громадських зв’язків УМВС України у Житомирській області, сьогодні вранці до міліції зателефонував директор однієї зі шкіл Бердичева. Він повідомив, що на території навчального закладу невідомі особи повалили з постаменту пам’ятник Леніну.

Слідчо-оперативна група Бердичівського міськвідділу міліції з’ясувала, що повалення пам’ятника відбулося близько першої години ночі напередодні Різдва. Звук від падіння чогось важкого почув сторож школи, який у цей час знаходився всередині приміщення. Проте охоронець виявив знесений пам’ятник лише за півгодини під час чергового обходу території школи і лише вранці повідомив адміністрацію навчального закладу. 

За словами директора школи, пам’ятник Леніну не перебував на балансі навчального закладу. Працівники міліції встановили, що статуя була повалена за допомогою мотузки. Правоохоронці вважають, що до цієї події причетна група осіб, адже повалити з постаменту висотою 1,75 метрів бетонний пам’ятник висотою понад 2 метри самотужки навряд чи зможе одна людина. Внаслідок падіння стату ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 977 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 06.01.2014 | Комментарии (0)

Під заявою підписалися понад 80 представників світової інтелектуальної еліти з найвідоміших університетів усього світу. Вчені пропонують створити для України аналог європейського "плану Маршалла", щоб перетворити країну на повністю демократичну і покласти кінець корумпованому і жорстокому режиму і геополітичній уразливості. Про це повідомляє видання Дзеркало тижня у матеріалі «Світове академічне співтовариство висловило підтримку Євромайдану і запропонувало створити "план Маршалла" по-українськи».

Представники світового академічного співтовариства підписали звернення з підтримкою українців, які обстоюють свої права на Майдані. 

Текст звернення "Підтримайте українців, і вони можуть допомогти нам побудувати більш справедливу Європу" опублікований на сайті авторитетного британського видання ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 719 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 06.01.2014 | Комментарии (0)

З 1 січня цього року вступає в силу акциз на переобладнані вантажні автомобілі. Це стало можливим через закон "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо ставок окремих податків" прийнятий парламентом 19 грудня і підписаний президентом України 27 грудня 2013 року. 

За даними Міндоходів, близько третини ввезених в Україну вантажних автомобілів після переобладнання реєструються в органах ДАІ як підакцизні легкові авто. 

Голова Бердичівської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олексій Побережний повідомив на свої сторінці в соціальній мережі Facebook про серйозні наслідки такого нововедення: "Вже з початку 2014 року в Бердичеві зросте безробіття. Якісному та недорогому переобладнанню мікроавтобусів, яким славилося, в останні роки наше місто, прийшов кінець. Законодавче «пакращення» робить цю сферу практично не вигідною. Сотні бердичівлян залишаться без роботи, а члени їхніх родин без коштів для існування. Автоматичним наслідком буде погіршення криміногенної ситуації в місті, яке й без того перетворюється на суцільну стрічку «Надзвичайних новин». Нажаль, це не остання сфера в якій передбачає ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 770 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 02.01.2014 | Комментарии (0)

31 грудня, напередодні Нового року, Олексій Побережний разом з іншими учасниками ЄвроМайдану у столиці привітали українців. Він висловив впевненість, що в новому році українці матимуть патріотичну владу, а Майдан у столиці для цього продовжить тиск на владу діючу. 

Відео з вітанням з’явилось під назвою «Люди на Майдані вітають Україну зі святами (відео)»
на сторінці видання «День».
За нашою інформацію бердичівські свободівці у Новорічну ніч перебували у столиці на головній сцені України. 

Загалом захід зібрав більше пів мільйона українців.

 
Категория: Новини | Просмотров: 790 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 01.01.2014 | Комментарии (0)

Шановні земляки! 

Прийміть найщиріші вітання з Новим 2014 роком та Різдвом Христовим! 

Нехай 2014 рік стане часом здійснення мрій та задумів і принесе в кожну родину здоров`я та благополуччя, спокій та добробут. 

Бажаю вам щастя, миру, добра, сімейного затишку, тепла і неповторних новорічних та різдвяних свят! 

З Новим 2014 роком! З Різдвом Христовим! 

З повагою та найкращими побажаннями 
керівник Житомирської юридичної компанії «Кодекс» 
Олександр Дмитрук
Категория: Новини | Просмотров: 638 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 30.12.2013 | Комментарии (0)

Поки бердичівські патріоти-свободівці перебувають в інформаційній блокаді на рідній землі, там, на столичному ЄвроМайдані вони постійно потрапляють «у кадр» центральних телеканалів. Перше повідомлення вийшло рано-вранці 2 грудня в ефірі телеканалу 1+1. Саме того дня мітингувальники, серед яких були й бердичівські активісти, о 6-ій годині ранку вирушили з Майдану Незалежності під стіни Кабінету міністрів. Під час мирної акції люди блокували роботу Кабінету міністрів, який грубо порушив закон про засади внутрішньої та зовнішньої політики та поглумився над прагненнями українців жити за цивілізованими європейськими принципами. Тоді вперше за час Євромайдану лідер бердичівських свободівців Олексій Побережний прокоментував журналістам центральних ЗМІ ситуацію. 

За кілька днів до нього та до місцевої свободівки Ольги Матвійчук за коментарем звернулася й знімальна група «Першого ділового» телеканалу (дивіться нижче). 

За інформацією, яка стала відома сайту незалежних новин "Бердичів СІТІ" скоро глядачі також зможуть побачити й розгорнутий репортаж про життя справжнього ветерана Євромайдану, бердичівлянина Василя Клюби. Ч ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 924 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 09.12.2013 | Комментарии (0)

Відео з ялинки ЄвроМадану http://www.radiosvoboda.org
Категория: Новини | Просмотров: 681 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 08.12.2013 | Комментарии (0)

4 грудня 2013 року з ініціятиви депутатських груп від Всеукраїнського об'єднання "Свобода", ВО "Батьківщина" і ПП "Удар" відбулась 38-а сесія Малинської міської ради шостого скликання, яка засудила факт застосування сили при розгоні 30 листопада 2013 року мирної акції на Майдані Незалежности у Києві як прояв диктатури, тоталітаризму та насильства над мирним волевиявленням громадян України. 

"Депутати ухвалили рішення з вимогою притягти винних, які віддали злочинні накази, до кримінальної відповідальности та підтримали ініціятиву тривалої мирної акції протесту Евромайдану щодо імпічменту президенту Януковичу, відставки уряду і розпуску Верховної Ради, як такі, що відповідають інтересам та прагненням громади Малина. Зобов'язала органи місцевої влади не виконувати злочинні, антинародні накази та розпорядження. 

Сесія визнала пріоритетним і таким, що відповідає інтересам громади міста Малин, напрямок руху до інтеграції України в европейський простір з перспективою набуття членства в Европейському Союзі", – повідомив очільник Малинської міської організації ВО "Свобода" Василь Федоренко. 
Категория: Новини | Просмотров: 536 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 04.12.2013 | Комментарии (0)

Від того, як люди ставляться до тих, кому з різних причин важко або не можливо самостійно подбати про себе, залежить рівень цивілізованості суспільства. 

Своїми вчинками та відношенням люди демонструють небайдужість до проблеми повноцінного існування інвалідів в нашому суспільстві. 

Саме одним із таких вчинків став подарунок керівника Житомирської юридичної компанії «Кодекс» Олександра Дмитрука. Подарунком стали візки, для самостійного пересування людей, з ушкодженням опорно-рухового апарату. 

29 листопада Олександр Володимирович подарував такі візки для жителів двох сіл Бердичівського району. В селі Гардишівці – для П’явчука Юрія, а в селі Семенівка для Савчишина Олександра. Обидва хлопці, в свій час, отримали травми і тепер весь час проводять в ліжках. Олександр Дмитрук побажав цим молодим людям якнайшвидшого одужання і виразив сподівання, що пересування у цих візках стане кроком до їх повного одужання та самостійної ходьби. Юрій та Олександр подякували Олександру Володимировичу за подарунок та увагу до них. 
... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 610 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 01.12.2013 | Комментарии (0)

Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz