Бердичів Сіті
Понеділок, 29.04.2024, 00:54
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 35 36 »

У Житомирській області визначили підприємства та заклади освіти для проведення навчань з цивільного захисту та безпеки життєдіяльності. Відповідно до розпорядження «Про закріплення установ, підприємств і закладів освіти за навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області на 2015 рік» 2 грудня губернатор Житомирської області Сергій Машковський було визначено підприємства та заклади освіти, де будуть проводитись навчання з цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, в яких навчатимуться ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 634 | Добавил: О_Тростянський | Дата: 08.12.2014 | Комментарии (0)

Історія із повторним підрахунком голосів на усіх виборчих дільницях Бердичівського округу №63 триває вже третій тиждень. Станом на 6 грудня 2014 року перерахунок відбувся на 152-х виборчих дільницях, а тому найбільш ймовірний прогноз «хронологічного» фінішу виборчого марафону у Бердичеві припаде на 18-19 грудня. Потім підсумки перерахунку розгляне Центральна виборча комісія (ЦВК), яка й прийматиме остаточне рішення стосовно визначення переможця виборчих змагань у одномандатному виборчому окрузі №63. Втім, яке рішення ухвалить ЦВК і які аргументи та результати вона візьме до уваги, сьогодні сказати важко. Нині увага громадськості, яка стежить за ходом повторного підрахунку голосів у Бердичеві, зосереджена лише на тому, наскільки змінюються показники основних фаворитів виборчих перегонів.

Якщо конкретніше , то громаду цікавить те, наскільки збільшився чи скоротився відрив ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 615 | Добавил: О_Тростянський | Дата: 08.12.2014 | Комментарии (0)

Після анексії Криму російськими окупантами в українському суспільстві поширився рух щодо бойкоту товарів, виготовлених у РФ. В Бердичеві рішення про те, що товари в магазинах потрібно маркувати та вказувати країну-виробника, було прийняте в липні. Але воно мало лише рекомендаційний характер , що, по суті, не змушує власника суб’єкта торгівлі зазначати, який товар вироблений в Російській Федерації – країні, яка веде бойові дії на Сході України та фінансує місцеві терористичні групи. 
Провівши рейд в двадцяти торгових закладах Бердичева, можна зробити висновок ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 951 | Добавил: О_Тростянський | Дата: 08.12.2014 | Комментарии (0)

Сміття та бруд на вулицях міст стало традиційною побутовою проблемою сьогодення. В парках та на вулицях, на тротуарах і в дворах можна побачити сміття – від поодиноких недопалків та папірців до цілих куп непотребу. Тут є дві сторони: з одного боку, мешканці звинувачують владу у незадовільному санітарному стані міст та забрудненій території, не завжди розуміючи, що благоустрій міста, у якому вони проживають, залежить великою мірою від них самих. З іншого – у містах зазвичай недостатньої кількості сміттєвих урн, відтак, не створено достатніх умов для реалізації екологічної свідомості населення.


Проте все в кінцевому рахунку залежить від виховання людей та їх свідомості, бо несвідомий громадянин просто кине сміття під ноги і не буде переймат ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 623 | Добавил: О_Тростянський | Дата: 07.12.2014 | Комментарии (0)

Наприкінці листопада Житомирська обласна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" організувала вшанування пам'яті полеглих героїв Другого зимового походу армії УНР 1921 року в с. Базар Народицького району Житомирської області. Серед присутніх – Голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок та народний депутат VII скликання Олександр Мирний. Бердичівські свободівці також вже традиційно, як і кожного року, долучилися до заходу на півночі Житомирщини

Фото та відео з заходу 2011-го року http://rio-berdychiv.info

Фото та відео з заходу 2013-го року http://berdcity.info

Під час виступу лідер українських націоналістів наголосив: "Щороку ми приходимо до цього святого місця заради того, щоби вшанувати наших героїв &ndash ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 649 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 06.12.2014 | Комментарии (0)

Чистота міста – найперше, що формує враження про нього. Кажуть, що чисто там, де не смітять. Так, звичайно, але для цього потрібно створити умови: достатня кількість сміттєвих урн, контейнерів, громадських туалетів та відповідний догляд за ними. Нажаль, в нашому місті не завжди можна знайти смітник. Якщо на центральних вулицях ще де-не-де вони є, то на прилеглих до нах немає взагалі. Куди викидати сміття тим, хто живе на околицях міста? Необхідно розраховувати кількість сміттєвих урн, виходячи із рівня скупчення людей. Де людей більше – і смітників повинно бути більше. 

Така ж ситуація з громадськими вбиральнями. Йдучи вулицями міста на роботу чи просто прогулюючись, людям часто доводиться задавати собі запитання: де можна знайти туалет у місті? А якщо і знаходять, санітарно-гігієнічний стан цього туалету жахливий, як і сама споруда – в нього страшно заходити. Не знайшовши туалет, люди йдуть у кущі та під’їзди, через що місцями у місті неможливий сморід. Звернувшись до міськвиконкому із запитом щодо надання адрес громадських туалетів і надвірних санвузлів та їх саніта ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 947 | Добавил: О_Тростянський | Дата: 05.12.2014 | Комментарии (0)

У Житомирській області співробітники СБУ затримали двох бойовиків із терористичної організації «ДНР». Зловмисники прибули на Житомирщину з тимчасово підконтрольної терористам території Донецької області, де пройшли вишкіл для проведення підривної діяльності. Зловмисники отримали завдання від лідерів «ДНР» організувати рекрутування найманців та розповсюдження друкованої продукції із сепаратистськими гаслами, а також визначити об'єкти для організації диверсій.

Під час спецоперації із затримання зловмисників співробітники СБУ вилучили в них бойову гранату РГД-5, 60 патронів до автомата Калашникова, карабін та набої до нього.

Слідчим підрозділом управління СБУ в Житомирській області затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.258-3 Кримінального кодексу України. Про це повідомляє прес-центр СБ України 

Нагадаємо, нещодавно в Бердичівській виправній колонії №70 під час перевірки інформації про жорстоке побиття ув’язнених правозахисники виявили примірники газе ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 921 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 29.11.2014 | Комментарии (0)

Село Андріяшівка Бердичівського району… Саме сюди найчастіше надходили повідомлення про загиблих учасників АТО з нашого району. Важко в це повірити, боляче це чути, адже живемо у ХХІ столітті у цивілізованому світі.

З ініціативи учнів Андріяшівської школи, райдержадміністрації, районної ради та за сприяння депутата облради О. Ревеги у селі 29 жовтня відбулося вшанування пам’яті загиблих на Сході країни земляків.

На стіні місцевої школи рідними загиблих було відкрито меморіальну дошку в честь Героїв Павла Ящука, Сергія Коренівського та Василя Малянівського.

Присутні на зібрані, школярі почули про героїчний, неймовірний подвиг їх старших товаришів – земляків, а також слова вдячності і гордості за їх відвагу і мужність, за те, що до останнього подиху боронили нашу з вами землю, наш спокій і наше майбутнє. Сільський голова Б. Базилівський, голова райради К. Мулярчук, депутат облради О. Ревега, депутат райради Л. Колесник також зазначили, що односельчани, близькі і земляки загиблих гордяться своїми Героями.

Перший заступник голови райдержадміністрац ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 495 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 02.11.2014 | Комментарии (0)

Про це повідомляють організатори Міжнародного фольклорного свята Івана Купала. Рішення відмінити святкування прийняли у зв’язку з трагічними подіями в Україні.

Традиційно Міжнародне фольклорне свято Івана Купала відзначали в ніч на 7 липня в с. Іванківці Бердичівського району.

Щорічно участь у святковому дійстві брали понад п’ять тисяч людей. В рамках свята організовували концерт за участі українських виконавців – Олександра Воєвуцького, Тоні Матвієнко та інших, організовували різні конкурси і ярмарки. Щорічно свято організовували за підтримки директора Житомирської юридичної компанії «Кодекс» Олександра Дмитрука та сільського голови Миколи Шеретуна.

– У вирі сьогоднішніх подій складно залишатись байдужим, – зазначає Олександр Дмитрук. – В той час, як на сході нашої країни, вмирають мирні жителі, українські військовослужбовці, в тому числі і житомиряни, складно щось святкувати. На жаль, цього року урочисте відзначення свята скасовується. Ми щиро сподіваєм ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 9234 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 19.06.2014 | Комментарии (0)

Виконавчий комітет Бердичівської міської ради ухвалив рішення про перейменування центральних вулиць. Містяни з приємним подивом ознайомилися з текстом, де влада зазначила, що це відбулося внаслідок "підтримки евроінтеграційного курсу України". Адже довгий час міська рада обмежувалася суто декларативними рішеннями щодо провалу підписання Україною Угоди про асоціацію з ЄС. 

Бердичівляни довгі роки вимагали припинити проводити совєцьку пропаганду в місті. Мешканці взагалі не розуміють, як за два десятиліття незалежності України досі не відновили історичну правду. Більшість назв вулиць й до цього часу належить до спадку совєцької пропаганди. 

Тепер, завдяки старанням патріотів, буде повернено історичну назву вулиці Житомирській, яка в період совєцької окупації називалася іменем ката українського народу – Лєніна. Також зникнуть назви Карла Лібкнехта та Свердлова, натомість з'являться вулиці Європейська та Вінницька. 

Голова Бердичівської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олексій Побережний відзначив позитивні зр ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 5350 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 18.02.2014 | Комментарии (0)

Як отримувати подарунки з усього світу? В епоху сучасних технологій, пошту зазвичай отримують електронну. А як би хотілось отримати привітання справжньою кольоровою листівкою.
 
Знайомий приятель Віталій чи не щодня отримує листівки з Індії, США, Австралії, Японії, та інших країн. Він не голлівудський актор і навіть не світова знаменитість,- він посткросер. 

Посткросинг - це соціальна мережа, в якій люди з усього світу обмінюються листівками. 

Створив її португальський студент у 2005р. Спочатку він використовував її для того, щоб обмінюватися листівками зі своїми друзями. Але згодом мережа стала на стільки популярною, що набрала світових масштабів. Вже зараз є зареєстровано більше 300 тис. користувачів з 209 країн світу! 

З 18 лютого у приміщенні "Французького Альянсу" за адресою вул. Європейська, 26. (К. Лібкнехта) ТЦ " Галерея Оноре де Бальзака" відкриється вернісаж з колекції Віталія Яцківа, близько тисячі листівок з усього світу. Вхід вільний.
Категория: Новини | Просмотров: 1174 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 16.02.2014 | Комментарии (1)

Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz