Бердичів Сіті
Четвер, 18.04.2024, 16:00
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 32 33 34 35 36 »
Один із наймолодших учасників циркової студії "Диваки” (МПМК ім. О. Шабельника) Арсеній Храпейчук підкорюватиме суворе журі та глядачів третього сезону "Україна має талант”. Після відбіркового туру в Одесі, де хлопець отримав три "так”, він потрапив до п’ятдесяти найкращих учасників шоу.

Півроку тому з керівниками студії "Диваки” зв’язалися працівники телеканалу "СТБ” і попрохали, аби їм переслали відео талановитих бердичівських дітей. Обрали найдостойніших на той час: Олену Жук та Арсенія Храпейчука.

Світлана Бардадимова, керівник циркової студії "Диваки” (МПК ім. О. Шабельника): «Буквально месяц назад нам опять позвонили и сказали, что эти детки утверждены. И они поехали в город Одессу проходить телевизионный кастинг. Они были пропущены дальше, но в пятидесятку попал только Арсений.»

Зараз Арсеній разом із тренером Марією Колесник перебувають у Пущі-Водиці, де знаходиться база учасників шоу. Знімальній групі вдалося зв’язатися з ними по телефону. Ось що "диваки” розповідають про свої враження.
Марія Колесник, тренер Арсенія Храпейчука: «Поселили нас в хорошем номере, кормят хорошо. Пока по 2 тренировки в день по три часа. Сегодня забрали у нас "стоялочки”, хотят сделать планету. У них уже есть задумка, что мы будем делать новый номер. Я думаю, что сегодня вечером мы начнем над ним работать.»
Арсеній Храпейчук, учасник шоу "Україна має та ... Читати далі »
Просмотров: 1168 | Добавил: kaskader | Дата: 23.03.2011 | Комментарии (0)

Сегодня, 18 марта, жители города Бердичева, ожидающие маршрутку на остановке «Мясокомбинат», могли наблюдать удивительную картину. 
С милицейского УАЗика, который ехал в направлении центра, непонятным образом отпало колесо. Причем, так неудачно, что повредило Ланос, который двигался позади УАЗика. 
К счастью для милиционеров, колесо было запасным, а отвалилось, потому что не выдержало крепление, каким оно было прикручено к заднему борту автомобиля. 
Счастливчиками могут себя считать и пассажиры, которые стояли на остановке общественного транспорта, потому что если бы колесо попало бы толпу, то могло бы нанести травмы. Вскоре на место происшествия прибыли и сотрудники ГАИ, которые тоже удивились такой картине. 
Удивились до такой степени, что один из них даже начал снимать поврежденный Ланос и колесо УАЗа на камеру мобильного телефона.

Интересно, какой штраф будет выписан водителю УАЗа гаишниками? 
По крайней мере, ст.124 Кодекса Украины об административных правонарушениях гласит, что «Нарушение правил дорожного движения, повлекшее повреждение транспортных средств, груза, автомобильных дорог, улиц, железнодорожных переездов, дорожных сооружений или другого имущества - влечет наложение штрафа от двадцати до двадцати пяти не облагаемых минимальных доходов граждан (340-425 грн) или лишение права управле ... Читати далі »
Просмотров: 772 | Добавил: kaskader | Дата: 18.03.2011 | Комментарии (0)

Упродовж декількох годин ночі тривали пригоди 22-річного жителя Вінницької області на Житомирщині, а закінчилися вони вранці у відділку міліції. Парубок, приїхавши до міста Бердичева на авто, позиченому тимчасово у батька, взявся реалізовувати, як згодом розповів, спонтанний план підзаробітку.

Обравши віддалений від центру мікрорайон міста, уважно оглядав двори на наявність металобрухту, а що такого не знайшлося – не біда, зате вдосталь каналізаційних люків. Саме кришки від них і взявся демонтувати, аж поки не стомився і не зрозумів, що більше, зібрав майже десяток, до його дев’ятки не ввійде. Сів за кермо і гайда.

Проте довести справу до закінчення, тобто кришки до прийомного пункту металобрухту, йому так і не вдалося. За містом на підозріло завантажений автомобіль звернули увагу інспектори Бердичівського ВДАІ і вирішили перевірити документи у керманича. З ними все було гаразд, а от ексклюзивний багаж посеред ночі свідчив сам за себе - в салоні було виявлено дев’ять каналізаційних люків. Пояснювати походження багажу водія «запросили» до міськвідділу міліції, слідом доставили й авто – повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Чоловік не став заперечувати очевидне й визнав, що кришки вкрав та назвав місця, де саме. Це або тротуари поблизу під’їздів багатоповерхівок, або взагалі проїжджа частина вулиці. Уранці ві ... Читати далі »
Просмотров: 732 | Добавил: kaskader | Дата: 17.03.2011 | Комментарии (0)

Напередодні 8 березня один із жителів м. Бердичева Житомирської області намагався презентувати своєрідний подарунок окремим мешканцям виправної колонії. Чоловіка затримали під час нестандартної спроби доставки на територію спеціалізованого закладу загадкового пакету.

Як розповів начальник Бердичівського МВ УМВС України в Житомирській області Юрій Олефір, уночі увагу охоронників колонії привернув легковий автомобіль, що декілька разів проїхав вздовж периметра її території, виконуючи незрозумілі маневри. Врешті з іномарки вийшов молодик і наблизився до паркану із колючим дротом, спробувавши при цьому закинути через нього невеличкий згорток.

Слідчо-оперативна група міськвідділу міліції, що прибула за викликом на місце події, разом з працівниками колонії затримали чоловіка. Він виявився 25-річним місцевим жителем, що лише 1,5 місяця, як звільнився з місць позбавлення волі.

У його незаконній передачі знаходилось 2 поліетиленових згортка з наркотичною сировиною, за висновком експертів, канабісом вагою майже 150 гр.

Наразі за даним фактом порушено кримінальну справу за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 д ... Читати далі »
Просмотров: 659 | Добавил: kaskader | Дата: 11.03.2011 | Комментарии (0)

10 марта в Богунский райотдел милиции обратился житель Житомира, 1975 г.р., с заявлением о том, что из его квартиры неизвестным похищены золотые и серебряные ювелирные изделия, и бижутерию, чем вызвано материального ущерба на общую сумму почти 6,5 тысяч гривен.

Сотрудники милиции по подозрению в совершении преступления задержали 39-летнего неработающего ранее судимого жителя г.Бердичева, у которого похищенное изъято.

23 преступления зарегистрировано дежурными частями УМВД Украины в Житомирской области на протяжении прошлых суток, 18 из них сотрудники милиции уже раскрыли а именно: 4 кражи чужого имущества, 1 факт незаконного хранения оружия, 5 случаев незаконного оборота наркотиков и другие.
Просмотров: 716 | Добавил: kaskader | Дата: 11.03.2011 | Комментарии (0)

За інформацією телеканалу ВІК, дві гривні – це мінімальна ціна, яка б на сьогодні могла задовольнити потреби перевізників.

Адже невпинно зростають ціни на паливо, запчастини, фактично, на всі складові роботи. Попередньо члени виконкому бердичівської міської ради погодили підвищення тарифів. Далі розрахунки розглядатимуть в міністерствах транспорту та економіки, після чого й буде винесене остаточне рішення. Сьогодні за одну поїздку бердичівляни платять одну гривню 25 копійок або півтори гривні.

Питання про підвищення плати за проїзд у маршрутках наразі дискутується і в обласному центрі. Тут перевізники пропонують підняти тариф з нинішніх гривні п’ятдесят до двох п’ятдесят. А вже завтра виконком житомирської міської ради розгляне підвищення ціни за проїзд в електротранспорті – з гривні до гривні п’ятдесяти.
Просмотров: 716 | Добавил: kaskader | Дата: 11.03.2011 | Комментарии (0)

11 березня у м. Бердичеві по вул. Білопільській на території колишньої військової частини о 12 годині групою піротехнічних робіт УМНС в Житомирській області проводитимуться вибухові роботи по руйнуванню аварійної водонапірної башти з метою запобігання виникненню надзвичайної ситуації внаслідок неконтрольованого падіння башти.Роботи проводитимуться за участю начальника відділу організації піротехнічних робіт, утилізації та знищення боєприпасів Департаменту управління рятувальними силами МНС України полковника служби цивільного захисту Багрія Олександра Валерійовича. Про це попереджає ЦЗГ УМНС в Житомирській області.


Просмотров: 676 | Добавил: kaskader | Дата: 10.03.2011 | Комментарии (0)

В Бердичеве 8 марта жители улицы Тургенева могли наблюдать… труп человека, который лежал на проезжей части с перерезанным горлом.

О трупе на дороге были проинформированы правоохранительные органы, представители которых незамедлительно прибыли на место преступления. В ходе расследования было установлено, что убитый гражданин является жителем города Бердичева , была установлена его личность. Погибшим оказался Завадский О.А. В ходе расследования также было установлено и задержано лицо, убившее г-на Завадского. ... Читати далі »
Просмотров: 824 | Добавил: kaskader | Дата: 09.03.2011 | Комментарии (0)

76 злочинів зареєстровано черговими частинами УМВС України в Житомирській області упродовж минулих вихідних, 47 з них працівники міліції вже розкрили, а саме: 18 крадіжок чужого майна, шахрайство, 3 факти нелегального зберігання зброї, 2 випадки незаконного обігу наркотиків та інші.

48 осіб обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.

5 березня до Коростенського МВ звернувся житель райцентру, 1967 р.н., з заявою про те, що із його гаража невідомим викрадено 4 шини та запчастини до автомобіля «ВАЗ». Загальна сума збитку становить 10 тисяч гривень.

Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали двох 19-ти та 21-річних непрацюючих місцевих жителів, в яких викрадене частково вилучено.

7 березня до Бердичівського МВ звернувся житель райцентру, 1968 р.н. Чоловік повідомив про те, що із його дачного будинку невідомим викрадено бензопилу вартістю 3 тисячі гривень.

Дільничні інспектори спільно із працівниками карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали 18-річного непрацюючого місцевого жителя.

6 березня 33-річна жителька обласного центру заявила до Корольовського РВ міліції про те, що із її квартири, куди невідомий зайшов через незачинені вхідні двері, викрадено ноутбук «Асус» вартістю 3 тисячі гривень.

Працівники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 19-річного непрацю ... Читати далі »
Просмотров: 744 | Добавил: kaskader | Дата: 09.03.2011 | Комментарии (0)

День захисника вітчизни виявився зовсів не святковим для 30-річного бердичівлянина. У нього вкрали гроші. Багато грошей... По його ж безпечності та необачності.

Чоловік заявив до міліції про те, що із його автомобіля «Деу Ланос», який він залишив поблизу магазину, викрадено барсетку, в якій знаходились гроші в сумі 38 тисяч гривень.

Наразі працівники міліції вживають заходів щодо встановлення місцезнаходження та затримання осіб причетних до крадіжки, інформує ВЗГ УМВС. Нагадаємо, схожий інцидент трапився 9-го лютого. Тоді 28-річний киянин відпочивав в одному з кафе-барів Андрушівки, аж поки не виявив зникнення його барсетки, в якій знаходились гроші в сумі 24 тисячі гривень. Гість зі столиці відразу ж звернувся до районного відділу міліції.

А ось на декілька днів раніше, а саме 4-го лютого без водійських документів, інших цінних паперів у Житомирі залишився мешканець Івано-Франківського. 47-річний мешканець цієї західноукраїнської області прибіг до міліції з заявою про те, що на території придорожнього кафе із його автомобіля «Мерседес» викрадено викрадено барсетку, в якій знаходились посвідчення водія та документ на купівлю-продаж офісного приміщення.

Просмотров: 759 | Добавил: kaskader | Дата: 24.02.2011 | Комментарии (0)

Два невідкладних питання зібрали бердичівських депутатів на позачергову сесію. Одним із них стало внесення змін до рішення Бердичівської міської ради, що стосувалося закупівлі незавершеного будівництва дитячого садка на 330 місць, яке розташоване на Червоній Горі. Згідно вимог Мінекономіки України, у рішенні відбулася зміна одного пункту на інший.
Таміла Павлішина, заступник Бердичівського міського голови: "Враховуючи зміни у законодавстві, необхідно суто технічно відобразити це у попередньому проекті рішення шляхом зміни п.3 на п.2 ст. 39 Закону "Про здійснення державних закупівель”. Пункт 2 звучить наступним чином: "... відсутність конкуренції, у т. ч. з технічних причин, на товари, роботи й послуги, що можуть бути поставлені, виконані чи надані лише певним постачальником (виконавцем) за відсутності при цьому альтернативи”. Пункт 3-й звучить так: "... виникнення термінової потреби у товарах, роботах й послугах, у т. ч. необхідних для оперативної чи негайної ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, обмеження у часі та непідконтрольних обставин, що їх не можна було уникнути”... Тобто, ми цей пункт № 3 міняємо на пункт № 2.”

Друге питання, що його розглянули місцеві народні обранці, стосувалося ТОВ "ІНКО-ФУД Україна”. Свого часу його власник — поляк Кшиштоф Стемпень — виявив бажання побудувати у Бердичеві м’ясопереробни ... Читати далі »
Просмотров: 837 | Добавил: kaskader | Дата: 24.02.2011 | Комментарии (0)

Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz